Cycle Travel maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk ons privacy statement

Akkoord >

• Groepsreizen met individuele vrijheid

• Professionele begeleiding

• Duurzame fietsvakanties in Frankrijk

Le Tour de Ardennen   
€ 685,-

15 dagen

We starten  deze fietsvakantie in Belgie in het Limburgse Geuldal. Het Geuldal  kent grote hoogteverschillen en een slingerende rivier tussen houtwallen en hellingbossen. We fietsen vanuit het Geuldal de Ardennen in. Een bosrijk middelgebergte in een uitgebreid massief gesteente van leisteen. Een fantastisch heuvelland om  al fietsend doorheen te dwalen!

Ardennen

De fietsroute is zo samengesteld dat je door zes Le Plus Beau Villages de Wallonie fietst; Sosye, Crupet, Mozet, Chardeneux, Ny en Wèris. Je fietst door het Limburgse Geuldal langs de Geulhemmergroeve Belgie in. Bekijk tijdens deze fietsvakantie in Belgie de mineraalbronnen van Spa en Chaudfontaine óf bezoek de Grottes du Han sur Lesse, de Grottes du Goyet, de Grottes du Hotton of maak een onderaartse boottocht in de de Grottes du Remouchamps!  Je doorkruist het National Parc Lesse et Lomme en verblijft in het kleinste stadje ter wereld Durbuy met haar smalle straatjes en gezellige terrasjes en ambachten. Geniet van de prachtige uitgestrekte ongerepte Ardeense natuur en haar heuvelachtig riverenlandschap. Tijdens deze fietsvakantie zie je de Belgische Ardennen op haar mooist!

Proef de streek

Tijdens deze fietsvakantie in Belgie laten we je kennis maken met typische streekproducten zoals de heerlijke Ardeense ham, de unieke kaas van het Land van Herve, Luikse stroop, Luikse wafels, Dinantse koek, de Purnalet uit Durbuy, de geitenkaas van Chèverie d’Ozo, Le Purnalet, een eeuwenoud drankje uit La Roche óf proef de ambachtelijke jam van Saint Amour in Durbuy. En dan hebben we het nog niet gehad over de wereldvermaarde streekbieren! In de Belgische Ardennen blijven fijnproevers niet op hun honger zitten! 

Boek hier je fietsvakantie in de Ardennen

Bekijk de kaart voor de route van je fietsvakantie !

Retour mogelijk met de Fietsbus    Ja
Minimale deelname leeftijd    16
Niveau van deze fietsvakantie     ***
Fietshuur mogelijk     Ja

   

Reiscode    CTBE

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).


Uniek aan deze reis:

- Culinair genieten
- Rustieke dorpjes
- Individuele vrijheid
- Prachtige fietsroutes

Heb je vragen over deze fietsvakantie ?

bel of stuur ons een bericht

contact >

    meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden >

© Cycle Travel | Fietsvakanties in Frankrijk en Belgie