• Groepsreizen met individuele vrijheid

• Professionele begeleiding

• Duurzame fietsvakanties in Frankrijk

Boekingsvoorwaarden


Cycle Travel organiseert  fietsvakanties in Frankrijk voor groepen tot maximaal 22 personen per reis met een minimale deelname leeftijd vanaf 16  jaar èn vol is vol.

Boek dus tijdig je reis!

Voor deelname aan alle fietsvakanties van Cycle Travel stelt Cycle Travel een reisverzekering verplicht. Tevens adviseren wij ook een annulerings-verzekering af te sluiten. Heb je geen reis-en of annuleringsverzekering dan kun je deze aan het einde van ons boekingsproces direct afsluiten bij de Europeesche.

Voor deelname aan al onze fietsvakanties geldt dat de deelnemers over een goede gezondheid èn basis-conditie dienen te beschikken.

Voor alle fietsbus transfers geldt dat de kosten van je bagage transfer èn je fiets transfer zijn inbegrepen in de prijs. Je kunt bij Cycle Travel je fietsvakantie boeken tot uiterlijk 2 weken voor vertrek.

Betalingen


De betaling van je fietsvakantie met Cycle Travel verloopt rechtstreeks via het betaalsysteem van STO Garant. Alle facturen worden betaald aan de derdengeldenrekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Dit is een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze Stichting Derdengelden verwerkt alle betalingen voor STO Garant en Cycle Travel.
 
Voor je betalingen ontvang je namens Cycle Travel van Certo Escrow 2 E - Facturen welke worden verzonden naar het door jou opgegeven e-mail adres.

Direct na ontvangst voldoe je de factuur van 15 % van de totale reissom aan Certo Escrow. Uiterlijk 6 weken voor vertrek voldoe je de factuur van 85 % van de totale reissom aan Certo Escrow.

Je totale reissom bestaat uit de kosten van de door jou gekozen fietsvakantie zoals vermeldt op de website van Cycle Travel, vermeerderd met boekingskosten, bijdrage STO Garant en de kosten van de reservering van de fietsbus en/of de kosten van de reservering van een huurfiets.

Cycle Travel is aangesloten bij STO Garant. In geval van faillissement of surseance van betaling van Cycle Travel zal je boekingsbedrag worden vrijgegeven aan Stichting Take Over (STO). STO Garant zorgt vervolgens voor de juiste (financiële) afhandeling. Op je reisovereenkomst zijn mede de voorwaarden van STO Garant van toepassing.

Indien je te laat aan je betalingsverplichting voldoet brengt Cycle Travel € 25.00 administratie kosten per boeking in rekening.

Wil je je boeking wijzigen ?


Wil je toch graag met een andere fietsvakantie van ons mee?
Geen probleem.Je kunt je boeking wijzigen tot 42 dagen voor vertrek. Eèn en ander wel onder voorbehoud van voldoende plaats.

Voor een wijziging van je boeking brengt Cycle Travel € 25.00 kosten per geboekte persoon in rekening.

Geldige ID kaart


Je hebt een geldige ID-kaart of paspoort nodig dat bij terugkomst van je fietsvakantie in Frankrijk nog geldig is. Als deelnemer van Cycle Travel fietsvakanties in Frankrijk ben je zelf verantwoordelijk om over de juiste geldige reisdocumenten te beschikken. Belgische deelnemers hebben een geldige ID-kaart of een internationale reispas nodig.

    meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden >

© Cycle Travel | Fietsvakanties in Frankrijk en Belgie