• Groepsreizen met individuele vrijheid

• Professionele begeleiding

• Duurzame fietsvakanties in Frankrijk

Boekingsvoorwaarden


Cycle Travel organiseert  fietsvakanties in Frankrijk en Belgié voor groepen tot maximaal 22 personen per reis met een minimale deelname leeftijd vanaf 16  jaar èn vol is vol.

Boek dus tijdig je reis!

Voor deelname aan alle fietsvakanties van Cycle Travel stelt Cycle Travel een reisverzekering verplicht. Tevens adviseren wij ook een annulerings-verzekering af te sluiten. Heb je geen reis-en of annuleringsverzekering dan kun je deze aan het einde van ons boekingsproces direct afsluiten bij de Europeesche.

Voor deelname aan al onze fietsvakanties geldt dat de deelnemers over een goede gezondheid èn basis-conditie dienen te beschikken.

Voor alle fietsbus transfers geldt dat de kosten van je bagage transfer èn je fiets transfer zijn inbegrepen in de prijs. Je kunt bij Cycle Travel je fietsvakantie boeken tot uiterlijk 2 weken voor vertrek.

Betalingen


Garantieregeling STO Garant


Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Cycle Travel  gebruik van STO Garant. Je kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.stogarant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt je op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Cycle Travel wordt duidelijk vermeld of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling lees je wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op je boeking, dan betaal je de reissom niet aan Cycle Travel, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt je reissom tot na afloop van je boeking. Wanneer diensten door financieel onvermogen van Cycle Travel niet (volledig en/of tijdig) worden verleend, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling lees je hoe je daar in dat geval aanspraak op maakt.

Binnen 4 weken na ontvangst van je boekingsbevesting ontvang je een betaalverzoek van STO Garant. Hiermee voldoe je de 1e betaling van 15 % van de totale reissom aan Certo Escrow. Uiterlijk 6 weken voor vertrek voldoe je de 2e (tevens laatste ) betaling van 85 % van de totale reissom aan Certo Escrow.

Je totale reissom bestaat uit de kosten van de door jou gekozen fietsvakantie zoals vermeldt op de website van Cycle Travel, vermeerderd met boekingskosten, bijdrage STO Garant en de kosten van de reservering van de fietsbus en/of de kosten van de reservering van een huurfiets.

Indien je te laat aan je betalingsverplichting voldoet brengt Cycle Travel € 25.00 administratie kosten per boeking in rekening.

Wil je je boeking wijzigen ?


Wil je toch graag met een andere fietsvakantie van ons mee?
Geen probleem.Je kunt je boeking wijzigen tot 42 dagen voor vertrek. Eèn en ander natuurlijk wel onder voorbehoud van voldoende plaats.

Voor een wijziging van je boeking brengt Cycle Travel € 25.00 kosten per geboekte persoon in rekening.

Geldige ID kaart


Je hebt een geldige ID-kaart of paspoort nodig dat bij terugkomst van je fietsvakantie in Frankrijk nog geldig is. Als deelnemer van Cycle Travel fietsvakanties in Frankrijk ben je zelf verantwoordelijk om over de juiste geldige reisdocumenten te beschikken. Belgische deelnemers hebben een geldige ID-kaart of een internationale reispas nodig.

    meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden >

© Cycle Travel | Fietsvakanties in Frankrijk en Belgie