• Groepsreizen met individuele vrijheid

• Professionele begeleiding

• Duurzame fietsvakanties in Frankrijk

Calamiteiten


Iedereen met een reisverzekering (deze stelt Cycle Travel verplicht) heeft recht op assistentie van een alarmcentrale. In geval van noodgevallen  neem je zelf contact op met de desbetreffende alarmcentrale. De reisbegeleiding kan je hier natuurlijk ook altijd bij helpen. 

S.O.S Alarmcentrale


Als je beschikt over een smartphone, download dan de App "SOS op reis". Deze App biedt toegang tot alarmnummers in ruim 200 landen. Via de App is het mogelijk direct contact te leggen met de alarmcentrale van je verzekeringsmaatschappij.

Veiligheid & Reisadvies

De veiligheid van onze deelnemers en medewerkers staan bij Cycle Travel op de eerste plaats. Wij volgen de veiligheidssituatie op al onze bestemmingen dan ook continu. Wil je meer informatie over de veiligheidssituatie op jouw bestemming kijk dan op de website van de rijksoverheid bij ‘reisadviezen’.

Noodgevallen & Calamiteiten

Zorg ervoor dat thuisblijvers altijd op de hoogte zijn van je fiets routes en verblijfplaatsen. Heb je onderweg pech of een ongeval dan pikken onze reisbegeleiders je altijd op en brengen deze je indien nodig naar een arts of ziekenhuis. Ter plaatse ontvang je het telefoonnummer waarop je onze begeleiders altijd kunt bereiken. Maak voor vertrek een digitaal dossier aan. Scan belangrijke bescheiden en mail deze dan naar jezelf. Zo heb je ingeval van diefstal of verlies tijdens de reis altijd kopieën van je belangrijke papieren bij de hand.

Medicijnen

We raden je aan om een kleine reisapotheek mee te nemen. Denk hierbij aan pijnstillers, desinfecterende middelen, watervaste zonnebrand, pleisters, middelen tegen koorts, diarree, verstopping, insectenbeten en reisziekte. Onze kok en fietsenmaker hebben zelf ook een uitgebreide EHBO-kist mee. Gebruik je speciale medicijnen? Neem dan voldoende mee en vraag je apotheek voorafgaand aan je fietsvakantie in Frankrijk om een KNMP-reisdocument voor je op te stellen. Houd dit document altijd in je handbagage.

Breng de begeleiding even op de hoogte van je medicijn gebruik !

    meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden >

© Cycle Travel | Fietsvakanties in Frankrijk en Belgie