Cycle Travel maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk ons privacy statement

Akkoord >

• Groepsreizen met individuele vrijheid

• Professionele begeleiding

• Duurzame fietsvakanties in Frankrijk

Le Tour de Dordogne -Lot
€ 665,-

15 dagen

***

De Dordogne is een streek met meer dan 1000 kastelen, prehistorische grotten, authentieke dorpjes en een adembenemende natuur. Tijdens deze fietsvakantie kun je de Grotte de Padirac bezoeken, fiets je door middeleeuwse plaatsen als Cahors , Rocamadour en Saint-Cirq-Lapopie.

Dordogne - Lot

De fietsroute is zo samengesteld dat je door twaalf Le Plus Beau Villages fietst; Limeuil, La Roque Cageac, Castelnaud-la-Chapelle, Turenne, Collanges-la-Rouge, Curemonte, Carennac, Loubressac, Autoire, Cardaillac, Capdenac en Saint-Cirq-Lapopie. Je doorkruist het Parc National Regional des Causses du Quercy. Een immens natuurpark wat ligt op een kalksteenplateau en welke gekenmerkt wordt door diepe dalen van de rivieren de Lot en de Célé. Het departement Lot vinden wij een stukje Frankrijk om verliefd op te worden. Ruimte, natuur en zuivere lucht. De landschappen zijn hier nog heel natuurlijk gebleven. Fiets langs de wijngaarden van Cahors en door de Vallei van de Lot en ontdek Frankrijk op zijn best.

Proef de streek

Tijdens deze fietsvakantie laten we je ook typische streekproducten ontdekken zoals kaas uit Rocamadour, truffels van de Quercy, walnoten van de Perigord, meloenen van de Quercy, Cahors wijn, foie gras, magret de Canard, hoeve Lam van de Quercy en de pruimen van Agen.

      Boek deze fietsvakantie in Frankrijk Dordogne - Lot

Bekijk de kaart voor de route van je fietsvakantie !

Retour mogelijk met de Fietsbus

Ja
Deelname mogelijk vanaf leeftijd 16 jaar
Niveau van deze fietsvakantie 3
Fietshuur mogelijk JaUniek aan deze reis:

- Culinair genieten
- Rustieke dorpjes
- Individuele vrijheid
- Prachtige fietsroutes

Vragen over je fietsvakantie ?

bel of stuur ons een bericht

contact >

    meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden >

© Cycle Travel | Fietsvakantie in Frankrijk