• Groepsreizen met individuele vrijheid

• Professionele begeleiding

• Duurzame fietsvakanties in Frankrijk

STO Garant


Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Cycle Travel gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. Je kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt je op www.sto-garant.nl.


Bij elk (reis)aanbod van Cycle Travel op deze website lees je of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling lees je wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (https://sto-garant.nl/downloads).

De werking

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op je boeking, dan betaal je de reissom niet aan Cycle Travel, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van je boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Cycle Travel. Mocht Cycle Travel voor het einde van je boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling lees je hoe je daar in dat geval aanspraak op maakt.

Cycle Travel brengt haar reizigers voor deze garantieregeling een klantenbijdrage van
€ 12.00 per boeking in rekening. Met deze bijdragen, die worden afgedragen aan STO Garant, wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

    meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden >

© Cycle Travel | Fietsvakanties in Frankrijk en Belgie