Cycle Travel maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk ons privacy statement

Akkoord >

• Groepsreizen met individuele vrijheid

• Professionele begeleiding

• Duurzame fietsvakanties in Frankrijk

Le Tour de Loire
€ 690,-

15 dagen

De Loire-Vallei  staat garant voor wijn, de mooiste chateaus, rivieren en bossen. Als je gaat fietsen in de Loire vind je een groot aantal historische dorpen en steden veelal met prachtige vergezichten op de wereldberoemde rivier de Loire. De lokale naam is Val de Loire waar de Fransen met recht trots op zijn! Fiets samen met Cycle Travel door dit prachtige, unieke Unesco werelderfgoed.

Loire

De fietsroute is zo samengesteld dat je door drie Le Plus Beaux Villages de France fietst. Montsoreau, Deneé en Montresor. Naast deze prachtige plaatsen is dit ook een een échte kastelenroute! Je fietst o.a langs Chateau Villandry, Chateau Brissac, Chateau Angers, Chateau de Cheverny, Chateau Chambord, Chateau Blois en als laatste het op zuilen gebouwde Chateau van Chenonceau! Bekijk de Abbaye de Fontevraud of de grotwoningen van Turguant. Bezoek één van de bekende AOC wijngaarden of huur een kano tijdens je rustdag voor een ontspannen tochtje op de rivier de Loire!  De Loire staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van Unesco! Het is ècht een schitterende streek met prachtige landschappen en dorpjes om doorheen te fietsen!

Proef de streek

Tijdens deze fietsvakantie in Frankrijk laten we je kennis maken met typische streekproducten zoals scharrelkippen uit Challans en Loué, ham van de Vendée, rillauds d’Anjou, Curé kaas, Nantais of Port-Salut.pruimenpate en Berlingots snoepjes. Cointreau en Guignolet uit de streek van Angers, de beroemde Jasnières, de witte wijn met de gouden gloed. De rode wijnen zijn ook wijnen die je moet proeven tijdens een bezoek aan èèn van de in het tufsteen uitgegraven wijnkelders. En niet te vergeten de bekende Rosé d’Anjou!

Boek deze fietsvakantie in de Loire

Bekijk de kaart voor de route van je fietsvakantie !

Retour mogelijk met de Fietsbus

Ja
Minimale deelname leeftijd 16
Niveau van deze fietsvakantie ***
Fietshuur mogelijk Ja


Reiscode CTLO


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).


Uniek aan deze reis:

- Culinair genieten
- Rustieke dorpjes
- Individuele vrijheid
- Prachtige fietsroutes

Heb je vragen over deze fietsvakantie ?

bel of stuur ons een bericht

contact >

    meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden >

© Cycle Travel | Fietsvakanties in Frankrijk en Belgie