• Groepsreizen met individuele vrijheid

• Professionele begeleiding

• Duurzame fietsvakanties in Frankrijk

Le Tour de Loire

eten & drinken

Het zal je op culinair gebied aan niets ontbreken tijdens je fietsvakantie in Frankrijk met Cycle Travel! Tijdens het ontbijt is er altijd vers brood aanwezig van de Boulanger ( Franse warme bakker ), verse vleeswaren, verse kaasjes, zoetigheid, meusli, vers fruit, jus d` orange, koffie, thee, water en melk. Tijdens het ontbijt heb je altijd de mogelijkheid tot het samenstellen van een lunchpakket. Wij zorgen tevens voor iets gezonds en lekkers voor onderweg. Onze kok zal hiernaast dagelijks een uitgebreid vers 3-gangen diner voor je klaarmaken. Bij de avond maaltijden is ook altijd water, wijn en frisdrank aanwezig. Na het diner zetten we nog een lekker kopje koffie en thee als afsluiting voor de liefhebbers. Na de maaltijd help je nog even mee met de afwas.

Voor alle fietsvakanties in Frankrijk van Cycle Travel geldt dat de kosten voor de gezamenlijke maaltijden niet zijn inbegrepen in de reissom. Hiervoor wordt gezamenlijk door de kok een eet pot samengesteld. De bijdrage voor deze eet pot bedraagt  voor 2020 € 16.00 p.p.p.d. De totale bijdrage voor de eet pot  ( € 240.00 ) moet in zijn geheel voor aanvang van de fiets kampeer vakantie contant worden voldaan aan de kok. Pin dit vast in Nederland omdat we niet altijd dicht bij een betaalautomaat in de buurt zijn!

Je kunt er tijdens je fietsvakantie in Frankrijk natuurlijk ook voor kiezen om uit eten te gaan of om zelf te koken. Je dient dan wel je eigen kookspullen mee te nemen. Voor de keren dat je wèl hebt betaald, maar gèèn gebruik maakt van het gezamenlijke diner ontvang je € 8.00 p.p.p.d aan restitutie. Voorwaarde is wel dat je de dag hiervoor even aangeeft dat je de volgende dag niet deelneemt aan het gezamenlijke diner.

Consumpties

Speciaal voor jou als deelnemer reizen er een koelkast en twee goede koelboxen met ons mee waarmee we je tegen een kleine betaling een consumptie-service aanbieden. In overleg kun je je wensen aangeven en zal de kok  hier rekening mee houden tijdens de inkopen. Er zal een consumptie-lijst in de keuken aanwezig zijn waarop je na gebruik kunt aangeven welke consumptie  je hebt genuttigd. Eèn keer per week zullen je genuttigde consumpties  moeten worden afgerekend met de kok.

Dieët & Allergie

Onze kok probeert zoveel mogelijk rekening te houden met diëten en allergieën. Houd hiermee wel rekening met de beperkingen van het kamperen en het koken voor groepen. Heb je speciale maaltijd wensen geef dit dan tijdens je boeking direct door om teleurstellingen achteraf te voorkomen! Hou er ook rekening mee dat er extra kosten in rekening gebracht kunnen worden.

Keukenhulpen

Tijdens je fietsvakantie in Frankrijk help je gemiddeld twee tot drie keer mee met het voorbereiden van de maaltijden voor het ontbijt en het diner. Na het eten wordt er natuurlijk nog even  geholpen met de afwas. Tijdens je fietsvakantie gaat er een verrijdbare mobiele afwas keuken mee met twee vaste spoelbakken waardoor de afwas zeer praktisch kan plaatsvinden onder de luifel.

Onder de luifel

Het dagelijks leven vindt plaats onder onze zeer ruime luifel van 28 m2. Onze luifel is gemaakt van een uitermate duurzaam èn sterk materiaal welke speciaal voor het Amerikaanse leger werd ontwikkeld. De luifel is daardoor 100% waterdicht, 100% winddicht, 100% stormvast en biedt ons bescherming als het weer onverwacht omslaat. Onze luifel bied ruim plaats aan 24 personen. Onder onze luifel  wordt dagelijks gepraat, gelezen , gegeten en gelachen. De luifel  is voorzien van onze verrijdbare mobiele keuken, 2 koelkasten en 2 koelboxen, ruime banken en ruime tafels welke dagelijks gezellig voor jou worden gedekt. Terwijl onze kok dagelijks een 3-gangen diner voor jou aan het klaarmaken is drinken onze deelnemers hier een glaasje wijn. In de avond zorgen wij voor sfeer -verlichting onder de luifel. Om onze goede contacten te behouden met camping eigenaren respecteren wij een luifel - stilte om 22.00 uur. 

Rustdag kok

Tijdens alle dagen wordt er voor je gekookt op één dag na. Op die dag hebben de kok en de fietsenmaker een rustdag. De kok zorgt ervoor dat er op deze rustdag altijd een goed restaurant in de buurt aanwezig is. Voor de lunch kun je op deze dag altijd een lunchpakket klaarmaken tijdens je ontbijt.
Aan het begin van de reis hoor je van de kok wanneer deze rustdag is.

Gescheiden afval

Omdat wij de natuur respecteren en het ook in Frankrijk verplicht is om afval gescheiden aan te leveren, vindt er om deze reden onder de tarp gescheiden afval verwerking plaats. Wij vragen  een ieder hier rekening mee te houden.

Boek deze fietsvakantie in de Loire

Bekijk de kaart voor de route van je fietsvakantie !

Retour mogelijk met de Fietsbus

Ja
Minimale deelname leeftijd 16
Niveau van deze fietsvakantie ***
Fietshuur mogelijk Ja


Reiscode CTLO


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).


Uniek aan deze reis:

- Culinair genieten
- Rustieke dorpjes
- Individuele vrijheid
- Prachtige fietsroutes

Heb je vragen over deze fietsvakantie ?

bel of stuur ons een bericht

contact >

    meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden >

© Cycle Travel | Fietsvakanties in Frankrijk en Belgie