• Groepsreizen met individuele vrijheid

• Professionele begeleiding

• Duurzame fietsvakanties in Frankrijk

Over Cycle Travel

Cycle Travel is een onderneming uit Almelo met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden én organiseren van fietsvakanties. Marc van Schagen staat borg voor persoonlijke aandacht, professionele begeleiding en prachtige goed uitgedachte fietsroutes door de mooiste streken van Frankrijk en Belgie. Daarnaast is Marc reeds 25 jaar fietsenmaker en zal je ten alle tijde technische hulp bieden bij techische mankementen onderweg! Tijdens je fietsvakantie leiden wij je zoveel mogelijk langs de meest authentieke dorpen van welke op de lijst van Les Plus Beaux Villages staan. Dit zijn de mooiste dorpen van Frankrijk en Belgie!

Cycle Travel staat voor kwaliteit én werkt alléén met de allernieuwste kampeer-technieken. Hierdoor zijn jouw én onze veiligheid altijd gegarandeerd. Cycle Travel beschikt over een grote XL transport bus met hydraulische laadklep waardoor het in-en uitpakken van je bagage èn van onze mobiele verrijdbare keuken uitermate tijdbesparend en functioneel werkt. Voor jou doen we dagelijks alle boodschappen bij de supermarkt, bezoeken we lokale markten, kopen we o.a wijn, kaas en worst  bij lokale producenten en presenteren we deze specialiteiten aan jou onder onze gezellige luifel. Elke dag voorzien we je van een uitgebreid vers ontbijt, een lunchpakket en in de avond kookt onze kok een heerlijk 3-gangen diner. We zorgen er ook voor dat de koelkasten zijn gevuld met verfrissende consumpties èn dat de luifel, banken, tafels en de mobiele keuken op tijd voor je klaar staan op de volgende camping.

In de tussentijd kun jij lekker onbezorgd fietsen en genieten!

Wie gaan er met ons mee op fietsvakantie ?

Ongeveer evenveel mannen als vrouwen, al zijn de mannen bij de sportievere reizen in de meerderheid. Je vindt bij ons 16 jarigen, singles en paren. De leeftijd loopt sterk uiteen.Van 16 tot 70 jaar. Onze deelnemers zijn actief. Ongeacht hun leeftijd. Het zijn mensen met een brede interesse, zijn reislustig en houden van de mooie, onverwachte dingen in het leven. Kort samengevat aangenaam gezelschap! Iedereen heeft dezelfde aarzeling over het deelnemen aan een groepsreis. Ondanks deze aarzeling geeft meer dan driekwart van hen aan nooit meer iets anders te willen doen tijdens hun vakantie!

Heb je vragen over de groepssamenstelling neem contact met ons op 0546 - 627136

    meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden >

© Cycle Travel | Fietsvakanties in Frankrijk en Belgie