• Groepsreizen met individuele vrijheid

• Professionele begeleiding

• Duurzame fietsvakanties in Frankrijk

Prijsbeleid & Betalingen


Met uitzondering van onze maatwerk reizen hanteert Cycle Travel het principe van variabele prijzen. Dit geldt voor ons volledige aanbod fietsvakanties. Dit principe houdt in dat reissommen op onze website kunnen veranderen naar gelang van bezetting of op het moment van een boeking. Omdat de prijzen variabel zijn geldt de op de website vermelde reissom op het moment dat je je boeking bij Cycle Travel maakt. Het kan dus voorkomen dat een deelnemer niet dezelfde prijs als jou heeft betaald. Over het algemeen geldt hoe vroeger je boekt hoe minder je betaald.

Vroegboekkorting


Boek je in de periode van 1 december tot en met  31 januari dan ontvang je van ons altijd 5% vroegboek korting. Deze korting geldt alleen voor de fietsvakanties en geldt niet op de bus transfer, huurfietsen, boekingskosten en je verplichte bijdrage aan STO Garant. Deze korting wordt automatisch verrekend op je factuur.

Betalingen


De betaling van je fietsvakantie in Frankrijk met Cycle Travel verloopt rechtstreeks via het betaalsysteem van STO Garant. Alle facturen worden betaald aan de derdengeldenrekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Dit is een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze Stichting Derdengelden verwerkt alle betalingen voor STO Garant en Cycle Travel.
 
Voor je betalingen ontvang je namens Cycle Travel van Certo Escrow 2 E - Facturen welke worden verzonden naar het door jou opgegeven e-mail adres.

Direct na ontvangst voldoe je de factuur van 15 % van de totale reissom aan Certo Escrow. Uiterlijk 6 weken voor vertrek voldoe je de factuur van 85 % van de totale reissom aan Certo Escrow.

Je totale reissom bestaat uit de kosten van de door jou gekozen fietsvakantie zoals vermeldt op de website van Cycle Travel, vermeerderd met boekingskosten, bijdrage STO Garant en de kosten van de reservering van de fietsbus en/of de kosten van de reservering van een huurfiets.

Cycle Travel is aangesloten bij STO Garant. In geval van faillissement of surseance van betaling van Cycle Travel zal je boekingsbedrag worden vrijgegeven aan Stichting Take Over (STO). STO Garant zorgt vervolgens voor de juiste (financiële) afhandeling. Op je reisovereenkomst zijn mede de voorwaarden van STO Garant van toepassing.

Indien je te laat aan je betalingsverplichting voldoet brengt Cycle Travel € 25.00 administratie kosten per boeking in rekening.

    meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden >

© Cycle Travel | Fietsvakanties in Frankrijk en Belgie