• Groepsreizen met individuele vrijheid

• Professionele begeleiding

• Duurzame fietsvakanties in Frankrijk

Reisverzekeringen


Cycle Travel stelt een reisverzekering verplicht als je deelneemt aan onze fietsvakanties in Belgié of Frankrijk. Cycle Travel werkt samen met de Europeesche. Wij adviseren je ook om een annulerings-verzekering af te sluiten.

Na het invullen van je boekingsformulier wordt je automatisch doorgestuurd naar ons portaal op de website van de Europeesche waar je direct je reis-en/of annuleringsverzekering kunt afsluiten.

Reisverzekering Basis


Met de kortlopende Basis-reisverzekering ben je standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kun je uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten. Voor de aanvullende dekkingen die je kiest, betaal je  een lagere premie.

Reisverzekering Comfort


Met de kortlopende Comfort-reisverzekering ben je verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die je zelf kiest -- zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage  krijg je een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Reisverzekering Optimaal


Wil je  geen enkel risico nemen? Dan is de kortlopende Optimaal-reisverzekering van de Europeesche perfect voor je. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt je bagage zoek, dan vergoed de Europeesche de nieuwwaarde van je bagage wanneer je spullen maximaal 2 jaar oud zijn. Je hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

Annulerings verzekering


Je geeft je geld graag uit aan een fietsvakantie in Belgié of Frankrijk want naast ontspanning levert het je voorpret en waardevolle herinneringen op. Als vlak voor vertrek opeens iets gebeurt waardoor je moet annuleren is dat behoorlijk vervelend. Met een kortlopende annuleringsverzekering krijg je in zo’n geval de annuleringskosten vergoed zodat je later alsnog op reis kunt. Voorkom dus dubbele pech en sluit een annuleringsverzekering af!

    meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden >

© Cycle Travel | Fietsvakanties in Frankrijk en Belgie