• Groepsreizen met individuele vrijheid

• Professionele begeleiding

• Duurzame fietsvakanties in Frankrijk

STO Garant


Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Cycle Travel gebruik van STO Garant voor alle pakketreizen. STO Garant is een landelijk erkende garantieregeling. Het is een derdengeldenregeling die je betaling waarborgt tot na afloop van je boeking. Als reiziger betaal je het boekingsbedrag niet aan Cycle Travel maar aan de derdengelden rekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. De Stichting Derdengelden verwerkt alle betalingen voor STO Garant.

Cycle Travel brengt haar reizigers voor deze garantieregeling een klantenbijdrage van € 12.00 per boeking in rekening. Met deze bijdragen, die worden afgedragen aan STO Garant, wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

De dag na afloop van je boeking wordt je boekingsbedrag vrijgegeven van de derdengeldenrekening aan Cycle Travel. Mocht Cycle Travel voor het einde van je boeking in een faillissement of surseance van betaling terechtkomen dan wordt je boekingsbedrag vrijgegeven aan Stichting Take Over (STO). STO Garant zal er dan, afhankelijk van de situatie, voor zorgen dat je je boekingsbedrag terugkrijgt, je boeking kunt vervolgen of naar het eindpunt van je boeking kunt reizen.

Hiermee heeft Cycle Travel  zich van bescherming bij insolventie voorzien bij STO Garant

Wanneer diensten door insolventie van Cycle Travel niet worden verleend kunnen reizigers contact opnemen met STO Garant gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@sto-garant.nl of op +31 (0)85 13 02 943.

Je ontvangt dan een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling voor je boeking. Voor alle boekingen geldt dat het volledige boekingsbedrag voor aanvang van de boeking betaald dient te zijn aan de derdengeldenrekening.

Wil je meer informatie over STO Garant kijk dan even op;

www.sto-garant.nl/reizigers

Wil je meer informatie over Certo Escrow kijk dan even op;

www.certo-escrow.com

    meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden >

© Cycle Travel | Fietsvakanties in Frankrijk en Belgie