• Groepsreizen met individuele vrijheid

• Professionele begeleiding

• Duurzame fietsvakanties in Frankrijk

Trees for All


Je staat er eigenlijk niet zo bij stil als je een busreis hebt geboekt of met je eigen auto naar je vakantiebestemming rijd. Het hoort gewoon bij je fietsvakantie. Net als het regelen van je verzekering, het inpakken van je tassen en klaarmaken van je fietsvakantiefiets. Wie denkt er nou aan milieuverontreiniging, CO2-uitstoot of klimaatcompensatie. Jij vast niet. Maar gelukkig doen wij dat wel!

Van elke geboekte fietsvakantie doneert Cycle Travel via Trees for All en namens jou een  zogenaamde ‘smart’ boom in Bolivia. Voor een gezonder klimaat!

Frisse lucht en minder CO2


Omdat Cycle Travel zich bewust is dat veel van onze deelnemers de fietsbus of eigen auto pakken om op hun plaats van bestemming te komen werken wij samen met Trees for All.
Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten. De projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat.
Dit geeft in ieder geval weer een beetje lucht voor de volgende generatie.

In Nederland is Trees for All sinds een aantal jaren ook actief. 
In samenwerking met Staasbosbeheer en Stichting Nationale Boomfeestdag hebben zij het Nationaal Bossenfonds opgericht voor een nieuw bos in Nederland. Middels donaties kunnen er hierdoor nieuwe bomen worden aangeplant. Dit is goed voor Nederland en lekker voor de frisse lucht!

Hiermee komen we weer een beetje dichterbij een schonere wereld.
Dat willen we toch?

Wil je meer weten over Trees for All?

Kijk dan op www.treesforall.nl

    meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden >

© Cycle Travel | Fietsvakanties in Frankrijk en Belgie